I utgangspunktet synkroniserer DX alle epostadresser som har samtykket til markedsføring til MailChimp. Dette inkluderer de som ga sitt samtykke før GDPR trådte i kraft sommeren 2018.

Forskjellen på samtykket gitt før / etter GDPR er:
• Samtykke gitt før GDPR kan kun brukes til generell epostmarkedsføring. Dvs. at du ikke har tillatelse til å tilpasse budskapet basert på hvilke arrangementer adressen har kjøpt billett til.
• Samtykke gitt etter GDPR kan brukes til å segmentere og tilpasse budskapet basert på kjøpshistorikk. 

Til MailChimp synkroniserer DX en kolonne som heter SMARKETING. Dersom verdien på denne er Yes kan epostadressen brukes til segmentert markedsføring. 


Dersom du kun vil forholde deg til nye samtykker, kan du i innstillingene i DX be om å ignorere "gamle" samtykker. Det gjør du ved å gå til
Innstillinger › Utvidelser › MailChimp › Innstillinger og krysse av "Bare synkroniser kunder som har godtatt segmentering"

Fant du svaret?