Når du har brukere i din organisasjon som i dag har full skrivetilgang, men du ønsker å "nedgradere" til begrenset lesetilgang kan du gjøre følgende:

  1. Gå inn på Innstillinger > Brukere
  2. Finn brukeren i listen og klikk deg inn på detaljene for brukeren

3. Velg Andre tilganger og legg til Kun lesetilgang

4. I listen over tilganger har brukeren nå to tilganger. Både administrator og lesetilgang. Du kan nå slette administratortilgangen, slik at bare Lesetilgang... står igjen.
 

Fant du svaret?